Un român căutat de câteva zile, în Spania, a fost găsit mort într-un canal cu apă

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:
Românul a fost găsit mort într-un canal (Foto: Garda Civilă)
Românul a fost găsit mort într-un canal (Foto: Garda Civilă)

Poveste cu final tragic în Spania. Un român care era căutat de trei zile a fost găsit mort într-un canal cu apă. 

Un român în vârstă de 45 de ani, stabilit în orașul Calahorra din regiunea autonomă La Rioja, Spania, a fost găsit decedat în Canalul Lodosa, lângă localitatea Aldeanueva de Ebro, după ce fusese dat dispărut de mai multe zile.

Conaționalul, angajat în domeniul construcțiilor și apreciat în comunitate pentru munca sa, a fost văzut ultima dată joi, 8 august 2024, în apropierea unui teren agricol situat lângă canal, în vecinătatea drumului LR-134 ce leagă Calahorra de Navarra.

Conform informații publicate de site-ul spaniol Cadenaser, se pare că bărbatul ar fi părăsit terenul agricol pentru a se apropia de canal, moment în care a dispărut fără urmă.

Căutările au fost demarate abia a doua zi, când familia și apropiații săi au sesizat lipsa sa inexplicabilă și au alertat autoritățile.

Inițial, s-a presupus că bărbatul ar fi putut cădea accidental în canal, dar această ipoteză nu a fost confirmată imediat, fiind luate în calcul și alte posibile scenarii privind dispariția sa.

În dimineața zilei de 10 august 2024, un trecător a observat un cadavru în apele Canalului Lodosa, în jurul orei 08:40, și a anunțat de urgență Centrul de Coordonare SOS Rioja.

Echipele de intervenție, inclusiv Garda Civilă, serviciile de urgență ale Serviciului de Sănătate din Rioja și pompierii CEIS Rioja, s-au deplasat rapid la fața locului și au recuperat trupul neînsuflețit al românului.

Garda Civilă a deschis o anchetă pentru a clarifica circumstanțele exacte ale decesului. Surse din cadrul anchetei au precizat că bărbatul deținea un teren în apropierea canalului, însă nu există încă detalii suplimentare care să explice modul în care și-a pierdut viața.

Citește în continuare:

Un alt român e dispărut fără urmă în Spania. Petru a coborât din autocar și nu se mai știe nimic de el

 

O româncă a făcut un apel disperat pentru a-și găsi fratele, Petru Andronicese, în vârstă de 25 de ani, care a dispărut pe 6 august 2024 în orașul Llerida din Spania.

Tânărul era în drum spre România cu un autocar.

Din motive încă necunoscute, șoferul autocarului l-a lăsat să coboare, iar de atunci familia nu a mai reușit să ia legătura cu el, iar Petru nu a mai fost văzut.

Petru Andronicese are o înălțime de 1,80 metri, ochi căprui, păr șaten și o barbă roșcată, deschisă la culoare. În ziua dispariției, purta un tricou negru, pantaloni de trening albaștri marca Nike și adidași gri.

Un alt detaliu distinctiv este un tatuaj pe mâna dreaptă.

Sora lui Petru apelează la oricine ar putea avea informații despre fratele ei, rugându-i să contribuie la găsirea acestuia.

Orice informație care ar putea ajuta la localizarea lui Petru este extrem de importantă pentru familie.

 

---------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel