Un român din Italia a aruncat la gunoi un rucsac cu 123.000 euro și mai multe bijuterii

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:
Piazza Bernini din Torino (Foto: Google Maps)
Piazza Bernini din Torino (Foto: Google Maps)

Un român a aruncat o adevărată avere la într-un coș de gunoi din Torino. Polițiștii au recuperat 123.000 de euro și mai multe bijuterii dintr-un container de gunoi, în apropiere de Piazza Bernini.

Incident neobișnuit în centrul orașului italian Torino, acolo unde poliția a recuperat un rucsac plin cu bani și bijuterii de valoare dintr-un coș de gunoi. Totul a început cu un control de rutină, dar s-a transformat într-o investigație cu ramificații surprinzătoare.

Potrivit publicației La Repubblica, totul s-a petrecut în urmă cu câteva zile. O patrulă de poliție aflată în zona Piazza Bernini a observat un automobil cu un far spart. Aparent, un incident banal, însă atunci când polițiștii s-au apropiat de vehicul pentru a-l verifica, au remarcat comportamentul suspect al unui tânăr de 28 de ani, de origine română.

Acesta a ieșit brusc din mașină, purtând un rucsac voluminos, și a început să fugă pe Via Cialdini.

În timp ce fugea, tânărul a aruncat rucsacul într-un container de gunoi. Polițiștii au reușit să-l prindă și să-l percheziționeze, moment în care au recuperat și rucsacul din container.

Ce au descoperit în interior i-a șocat pe agenți: 123.000 de euro în bancnote de valoare mică și medie, alături de mai multe bijuterii prețioase.

Tânărul nu a putut oferi nicio explicație clară despre proveniența sumei impresionante de bani și a bijuteriilor și nici despre motivul pentru care a încercat să scape de rucsac.

Suspectul a fost extrem de agitat pe parcursul intervenției, încercând să fugă chiar și în timpul percheziției, mai scrie sursa citată.

Ulterior, bărbatul a fost reținut de poliție și denunțat pentru tăinuire, o acuzație gravă care poate indica legături cu activități infracționale. Autoritățile italiene continuă ancheta pentru a determina proveniența exactă a bunurilor găsite, existând suspiciuni că acestea ar putea fi rezultatul unor activități ilegale. 

 

-----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

 

Citește mai departe

Misterul caselor dărăpănate din Italia: De ce sunt atât de multe clădiri abandonate și autoritățile nu fac nimic

 

De la orășele situate pe dealurile Toscanei la promenadele de la malul mării, în multe părți ale Italiei întâlnim clădiri dărăpănate, lăsate pur și simplu să putrezească sub soare. De ce autoritățile locale nu pot face nimic, peisajul fiind uneori de-a dreptul dezolant? 

Vezi aici continuarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel