Un român din Italia a făcut scandal și a sărit la polițiști în club. Soția însărcinată i-a rugat să-l ierte 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un român a făcut scandal într-un club din Italia. 

Un român a creat haos într-un club din Modena, Italia, în jurul orei 21:00, pe via Cristoforo Colombo.

Tânărul de 24 de ani a aruncat scaune și l-a atacat pe proprietar, apoi a scuipat și lovit polițiștii. A fost oprit doar după ce a fost folosit un aparat cu electroșocuri asupra lui.

Polițiștii au intervenit după ce au fost alertați că un individ vandaliza un local. Ajunși la fața locului, au găsit o dubă parcată lângă club cu un cuplu în interior. Românul, vizibil agitat, a refuzat să coopereze și să prezinte documentele cerute, ridicând tonul la adresa agenților.

Partenera sa s-a aruncat la pământ în lacrimi, spunând că este însărcinată. A cerut polițiștilor să-i ierte iubitul. Însă de cealaltă parte, tânărul nu a cooperat deloc cu agenții sosiți la fața locului: a refuzat să iasă din vehicul și a devenit tot mai agresiv. A deschis brusc ușa, a scuipat în direcția polițiștilor și i-a atacat. Pentru a-l imobiliza și a proteja siguranța celor din jur, polițiștii au folosit un pistol cu electroșocuri.

Românul avea ceva de împărțit cu proprietarul clubului

 

După calmarea situației, bărbatul a fost dus la secția de poliție, iar femeia, din cauza sarcinii, a primit îngrijiri medicale. Martorii au relatat că bărbatul a intrat agresiv în club, l-a amenințat pe proprietar și a aruncat scaune în angajați, pe fondul unor certuri anterioare.

Tânărul, cu antecedente penale, a fost acuzat de rezistență la intervenția poliției, vătămare corporală, amenințări, distrugere și pentru refuzul de a furniza datele de identificare.

A doua zi, comisarul din Ancona a emis două măsuri contra tânărului român de 24 de ani: interdicția de a se mai apropia de zona incidentului timp de doi ani și un avertisment verbal, cerându-i să-și schimbe imediat comportamentul, altfel va risca sancțiuni mai severe.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

 

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel