Un român din Italia a fost găsit dormind pe volan, cu mașina pornită și mort de beat, la semnul de stop

Cristina Iacob |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Un șofer român a fost dus cu forța la spital după ce autoritățile l-au găsit dormind, mort de beat, pe volanu mașinii oprite la semnul de stop. 

Ieri - 25 iulie, doi agenți de securitate de la Axitea, Matteo Stefanini și Saverio Raio, au găsit un bărbat de 50 de ani, complet beat, la volanul unei dube în via San Marone, în apropierea unității medicale San Marone. Vehiculul era oprit la un semn de stop, cu motorul turat la maximum.

Agenții, aflați în patrulare în zonă, au observat că ceva nu era în regulă cu vehiculul. Apropiindu-se de fereastra dubei, au descoperit un bărbat cu capul plecat pe volan, care nu răspundea la niciun stimul. Cei doi au oprit motorul vehiculului pentru a preveni orice pericol și au încercat să-l ridice pe bărbat, care era complet inconștient din cauza alcoolului.

Citește și: O femeie s-a urcat beată la volan, cu cei trei copii în mașină și a produs un accident grav 

Ulterior, au chemat poliția și serviciile de urgență. La fața locului au sosit o patrulă a Carabinierilor din Civitanova și o ambulanță a Crucii Roșii din Porto Potenza, care l-au transportat pe bărbat la Urgențele spitalului din oraș pentru analize medicale. Deși a opus o minimă rezistență, a fost urcat în ambulanță și dus la spital.

Duba, care prezenta urme vizibile de avarii, a fost reținută pentru investigații. Carabinierii vor stabili dacă bărbatul a condus sub influența alcoolului și dacă a provocat vreun accident înainte de a se opri în via San Marone.

Acest caz amintește de un incident similar petrecut în decursul acestui an, când un șofer român i-a uimit pe agenții italieni atunci când au verificat dacă acesta a consumat băuturi alcoolice. 

Un șofer român în vârstă de 45 de ani a fost prins de poliția italiană conducând un TIR cu o alcoolemie de 7 ori peste limita legală. Incidentul a avut loc în apropiere de Florența, pe autostrada A1, în zona de servicii "Bisenzio est".

Poliția rutieră a oprit camionul pentru un control, iar șoferul a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost șocant: 2,45 g/l, de 7 ori mai mult decât limita legală de 0,35 g/l pentru șoferi în general, și cu atât mai gravă cu cât pentru șoferii profesioniști limita este 0 g/l, scrie agenția de presă italiană ANSA. Citește în continuare AICI

------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel