Un român din Italia și-a aruncat intenționat apartamentul în aer, folosind o butelie cu gaz

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Pompierii italieni au intervenit la fața locului
Pompierii italieni au intervenit la fața locului

Un român se află în stare gravă la spital, după ce a provocat intenționat o explozie în apartamentul din localitatea Sant'Agnello în care locuia. Vecinii sunt șocați de cele întâmplate. 

Era dimineața devreme când locuitorii din orașul liniștit Sant'Agnello, aflat aproape de Sorrento (Napoli), au fost treziți de un vuiet incredibil. Într-un bloc de apartamente situat în Via San Vito 3, explozia unei butelii de gaz a provocat un incendiu care a generat panică nu numai în clădire, ci în întregul cartier.

Conform primelor reconstituiri, singura persoană rănită a fost bărbatul care a deschis butelia. Se pare că a fost vorba de un bărbat aflat în arest la domiciliu, care a încercat să-și încheie socotelile cu viața, relatează publicația Vesuvio Live

Explozia din apartamentul românului nu a fost un accident

 

Un nor intens de fum negru s-a ridicat imediat spre cer, iar pompierii, carabinierii și serviciile medicale de urgență 118 au sosit imediat la fața locului.

Medicii l-au transportat pe bărbatul rănit de urgență la marele centru de arși din Napoli, acesta fiind singura victimă în acest caz.

Este vorba despre locatarul apartamentului în care a explodat butelia, pe care ar fi manipulat-o intenționat. Românul de 54 de ani a fost grav rănit, iar medicii sunt rezervați cu privire la șansele sale.

Cele două familii care locuiau în imobil au fost evacuate.

Poliția a început cercetările pentru a depista cauza exploziei buteliei de gaz și a incendiului ulterior, mai scrie sursa citată.

 

-----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG  

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel