Un șofer român a uitat că este în Germania și a șicanat în trafic o femeie de 67 de ani. Tânărul, acuzat de vătămare corporală și insulte

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un șofer român a uitat că este în Germania și a șicanat în trafic o femeie de 67 de ani. Totul s-a terminat apoi cu un accident, iar de aici până la escaladarea situației a mai fost doar un pas.

Un incident șocant a avut loc în Germania, unde un șofer român, aparent uitându-se la regulile de circulație locale, a provocat un incident de trafic în care a șicanat o femeie în vârstă de 67 de ani. Acest tânăr a fost ulterior acuzat de vătămare corporală și insulte.

La data de 28 decembrie, la ora 10:35, a avut loc un accident de circulație pe drumul național dintre Arrach și Hohenwarth. Un cetățean român în vârstă de 23 de ani conducea autoturismul VW Passat pe șoseaua națională și a depășit un autoturism KIA condus de o femeie de 67 de ani într-o zonă unde depășirea era interzisă. 

Evenimentul a avut loc în timpul unui schimb de replici tensionat în trafic, iar șoferul român a luat decizii periculoase, rezultând într-o confruntare cu femeia în vârstă. Incidentul a escaladat rapid, culminând cu acuzații de vătămare corporală și cuvinte jignitoare îndreptate împotriva femeii de 67 de ani.

Femeia a răspuns la rândul său

 

După ce femeia a aprins farurile pentru a-l atenționa asupra comportamentului său necorespunzător, acesta i-a arătat "degetul". Apoi a frânat puternic de mai multe ori fără justificare, astfel încât șoferul mașinii care îl urmărea a fost nevoit și el să frâneze puternic. Ultima dată când a frânat, șoferul autoturismului nu a putut opri la timp și s-a izbit de VW.

Șoferii implicați au oprit apoi și a urmat o ceartă între părțile implicate în accident. Șoferul VW s-a apropiat de pasagerul de 42 de ani din KIA și l-a lovit cu pumnul în față. În ciuda amenințărilor victimei că va chema poliția pentru a gestiona situația, șoferul român a ales să părăsească locul accidentului cu mașina sa. Această acțiune ulterioară a adăugat complicații juridice la un incident deja tensionat.

Șoferița KIA și pasagerul ei au fost ușor răniți. Cele două vehicule au fost avariate cu aproximativ 2000 de euro.

Cazul este acum sub investigație, iar autoritățile germane vor examina cu atenție toate aspectele acestui incident nefericit pentru a stabili responsabilitățile și pentru a lua măsurile corespunzătoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel