Un turist român a căzut în gol de pe balconul unui hotel din Thailanda

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Un turist român a căzut în gol de pe balconul unui hotel din Thailanda / Foto: Unsplash
Un turist român a căzut în gol de pe balconul unui hotel din Thailanda / Foto: Unsplash

Un turist român și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic în dimineața zilei de vineri, 9 februarie, după ce a căzut de la balconul unui hotel din Pattaya, Thailanda.

Potrivit informațiilor preliminare furnizate de poliția din Thailanda, bărbatul în vârstă de 63 de ani, de naționalitate română se afla la un hotel cu 7 etaje din Soi 5, Pattaya, când a căzut în gol de pe balcon. Incidentul a avut loc în jurul orei 9:30 și a fost raportat imediat autorităților locale.

Victima, îmbrăcată doar în pantaloni scurți negri, a fost găsită în grădina de sub balcon, într-o stare gravă, conform presei străine. Echipajele de salvare și poliția au intervenit imediat la fața locului.

 

Medicii au încercat să îi salveze viața, dar a fost prea târziu

 

Bărbatul, ale cărui detalii personale nu au fost dezvăluite până la momentul notificării familiei și a ambasadei, a suferit leziuni grave la cap și avea membrele dislocate. Deși au fost inițiate eforturi de prim ajutor, acestea au fost în zadar, iar bărbatul a fost declarat decedat la fața locului.

Soția victimei era prezentă la hotel în momentul tragic și a fost profund afectată de pierderea suferită. Însă, în starea sa de șoc și durere, nu a putut oferi nicio declarație presei.

Autoritățile au izolat zona și au desfășurat o anchetă la fața locului pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului. Corpul neînsuflețit al turistului român a fost transportat la un spital local pentru efectuarea autopsiei, iar ancheta este în curs pentru a determina cauza exactă a căderii sale mortale.

Autoritățile fac apel la cetățeni să fie precauți și să respecte întotdeauna regulile de siguranță, în special atunci când se află în locuri cu un potențial crescut de pericol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel