Un voluntar EURO 2024 a făcut senzație cărând 9 beri pe cap. VIDEO

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Un voluntar EURO 2024 a făcut senzație cărând 9 beri pe cap. VIDEO / Foto: TikTok
Un voluntar EURO 2024 a făcut senzație cărând 9 beri pe cap. VIDEO / Foto: TikTok

Imagini incredibile au devenit virale pe internet după ce un voluntar de la EURO 2024 și-a demonstrat abilitățile uimitoare în mijlocul suporterilor.

Evenimentul s-a petrecut înainte de meci, când atmosfera era la apogeu și toată lumea se distra.

Bărbatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a captat imediat atenția mulțimii când a început să-și așeze paharele de bere pe cap. Într-o demonstrație incredibilă de echilibru și răbdare, el a urcat fiecare pahar pe rând, asigurându-se că toată lumea poate vedea clar procesul, pentru a nu lăsa loc de interpretări sau suspiciuni că ar fi o scamatorie.

 

Bărbatul a ajuns viral în toată lumea

 

Publicul, impresionat de ceea ce vedea, a scos imediat telefoanele pentru a filma momentul unic. În câteva minute, videoclipurile și fotografiile cu bărbatul și cele nouă pahare de bere pe cap au inundat rețelele sociale, devenind virale în toată lumea. Imaginile au fost distribuite pe platforme precum Twitter, Instagram și TikTok, unde au adunat milioane de vizualizări și mii de comentarii.

Cei de pe internet au descris atmosfera ca fiind electrizantă.

"Nu-mi vine să cred ce văd. Este incredibil cum și-a menținut echilibrul," a declarat un suporter entuziast.

"Este genul de moment pe care nu îl vezi decât o dată în viață, cred că a fost foarte impresionant să fii acolo." a adăugat un altul.

Demonstrația bărbatului a adus un val de simpatie și admirație pentru voluntarii de la EURO 2024, care nu numai că ajută la organizarea evenimentului, dar contribuie și la atmosfera de neuitat a turneului. Demonstrând abilități neobișnuite și aducând un zâmbet pe fețele suporterilor, acest bărbat a devenit rapid o senzație globală.

 

@abcnews A volunteer at Euro 2024 demonstrated incredible skill, but not of the sporting variety, successfully stacking nine pints of beer on his head and walking around with them. #abcnews #euro2024 ♬ original sound - ABC News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel