Una dintre cele mai importante Autostrăzi din Germania se închide timp de câteva luni

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Aproximativ 100.000 de vehicule circulă zilnic pe autostrada A40 în regiunea Ruhr. Acum, un tronson din Bochum va fi închis timp de aproape patru luni pentru construcția unei noi poduri. Iată detaliile privind calendarul lucrărilor și rutele alternative.

A40, una dintre cele mai importante autostrăzi din Germania, va fi complet închisă în ambele direcții, începând cu 6 august 2024.

Construcția noului pod peste calea ferată de la abator, denumit și „Schlachthofbrucke”, în Bochum trece printr-o nouă etapă. Lucrările pregătitoare au început deja din 2022, iar lucrările efective la pod au demarat în februarie 2024, când au fost pregătite structurile de bază. Pentru etapa următoare, podul va fi complet închis, construcția urmând să dureze aproximativ 15 săptămâni datorită unei metode inovatoare de construcție, a anunțat Autobahn GmbH.

Rute ocolitoare

 

Astfel, Autostrada A40 va fi complet închisă în ambele direcții pe tronsonul dintre intersecțiile BO-Harpen și Westkreuz, începând cu 6 august 2024, pentru până la 15 săptămâni.

În timpul închiderii totale, traficul va fi redirecționat prin principala rută a autostrăzii A448, în sudul Bochumului.

Șoferii care călătoresc din Essen spre Dortmund vor fi deviați de la intersecția Bochum West pe A448, apoi la intersecția Bochum/Witten pe A43 și în final la intersecția Bochum înapoi pe A40. Pentru direcția opusă, de la Dortmund spre Essen, se va urma traseul invers.

Restricții suplimentare de trafic

Chiar și după finalizarea lucrărilor, traficul va rămâne restricționat, deoarece trebuie construită și partea sudică a podului. Podul va fi finalizat cel mai probabil la mijlocul anului 2025. Abia atunci va fi posibil un trafic normal cu două benzi largi pe fiecare sens și benzi de urgență.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel