Unt cu usturoi și pătrunjel. Tot ce-i simplu e genial! Îți va ieși perfect din prima cu aceste trucuri!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Unt cu usturoi și pătrunjel. Tot ce-i simplu e genial! Îți va ieși perfect din prima cu aceste trucuri!
Unt cu usturoi și pătrunjel. Tot ce-i simplu e genial! Îți va ieși perfect din prima cu aceste trucuri!

Untul de usturoi și pătrunjel este unul dintre cele mai delicioase unturi.

Rețeta rapidă și ușoară pe care o detaliem mai jos este un ghid pentru a aroma untul pe care îl ai acasă pentru a-l transforma într-un unt special și bogat cu usturoi și pătrunjel.

Pate de porc, rețeta care îți garantează succesul la masa de Crăciun! Surprinde-ți oaspeții

 

Ingrediente pentru prepararea untului cu usturoi și pătrunjel

 

- 100 de grame de unt

- 2 ramuri de pătrunjel

- 3 căței de usturoi

- 1 praf de piper

- 1 praf de sare

- 1 linguriță de muștar.

Pionono de Crăciun, genial de bun! Aperitiv de milioane! Salvează rețeta

 

Cum se prepară untul cu pătrunjel și usturoi

 

Mai întâi pregătim toate ingredientele. Pentru aceasta untul trebuie să fie la temperatura camerei, aproape să se topească. Tăiați usturoiul mărunt și apoi în bucăți foarte mici, la fel și pătrunjelul. Ține cont că dacă nu ai pătrunjel proaspăt poți folosi și ierburi provence, aroma va fi la fel de bună.

Folosiți un mojar și zdrobiți usturoiul cu ierburile, adăugați puțin piper, un praf de sare și o linguriță de muștar. Atenție la sare, dacă untul de bază pe care îl veți folosi vine deja cu sare, evitați să mai adăugați. Acest prim amestec va fi cel care va da aromă untului nostru cu usturoi și pătrunjel.

Apoi amestecați preparatul anterior cu untul. Poți folosi un mixer electric pentru a integra complet toate ingredientele, nu te opri din amestecare până nu obții un aluat cremos și până vezi că toate ingredientele sunt bine distribuite. 

Întindeți amestecul pe o folie de plastic și faceți o rolă de unt, răsucind strâns capetele. Ar trebui să arate ca o bomboană mare cilindrică. Puneți acest rulou din unt cu pătrunjel și usturoi la frigider și așteptați să se întărească.

Când s-a întărit poți folosi untul pe pâine sau orice altă delicatesă care îți place cu unt și usturoi.

„Crizantemă” din ceapă prăjită, o rețetă de vis! Gustare perfectă și pentru oaspeți. Neapărat se însoțește cu acest sos - FOTO

 

Unt cu usturoi și pătrunjel - Trucuri

 

Puteți păstra rulada cu unt la frigider și tăiați felii în cantitățile de care aveți nevoie în acel moment.

Dacă folosiți tot untul din pachet, puteți reutiliza același ambalaj pentru a-l răci în loc să folosiți folie de plastic.

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt          
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g          
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G          

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ        

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel