Va candida Marcel Ciolacu la prezidențiale? ”Victoria este când îți arată românii viitoarea stabilitate politică”

Cristina Iacob |
Data publicării:
Ciolacu, dezamăgit de PNL pentru tentativele de modificare a datei alegerilor: „Onoarea nu este numai pe panouri, este și în discuții”
Ciolacu, dezamăgit de PNL pentru tentativele de modificare a datei alegerilor: „Onoarea nu este numai pe panouri, este și în discuții”

Marcel Ciolacu a fost întrebat din nou dacă va candida la alegerile prezidențiale. Acesta spune că va lua o decizie în funcție de scorul obținut de PSD la alegerile de duminică. 

Iată ce a răspuns Marcel Ciolacu în momentul în care a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidențiale: 

”Duminică e o zi de sărbătoare. Nimic nu e mai democratic și mai sfânt decât votul, indiferent de lupta politică sau adversari. Duminică chiar e o zi de sărbătoare. (..) Eu estimez că România nu va mai putea fi condusă singură, se vor face alianțe de conjuctură. România are nevoie de investiții majore pentru că e restantă de 30 de ani (..) Nu ne putem dezvolta decât dacă venim cu reforme prinse în PNRR. România trebuie să fie sustenabilă și credibilă, atât în lume, cât și în Europa.

(...) Cred că e normal să aștept votul românilor (..) Apoi va urma o decizie și o discuție în cadrul coaliției”, a spus Marcel Ciolacu. 

 

 

”Nu am găsit un motiv să îl votez pe Nicușor Dan” 

 

În ceea ce privește competiția electorală din București, Ciolacu a menționat că Gabriela Firea are șanse bune de câștig, având susținerea voturilor din zona de stânga.

”Doamna Firea și-a asumat candidatura, se pregătise de prima oară. Lupta este între Gabriela Firea și Nicușor Dan. Prima șansă de câștig o are Firea, este votul adunat în zona de stânga care se va transfera către ea. Depinde și de mobilizare, de prezență. Nu am găsit un motiv să îl votez pe Nicușor Dan.”, a exclamat liderul PSD.  

Cât despre alegerile de duminică, Per ansamblu, va fi un câștig. Vom vedea opinia Românilor. PSD va avea cel mai mare scor politic. Victoria este când îți arată românii care este viitoarea guvernare, viitoarea stabilitate politică. Cine va fi pe primul loc, va câștiga alegerile.”, a declarat Ciolacu. 

 

------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel