„Cred că și în România trebuie să vină momentul în care să fie sancționate nesimțirea, bătaia de joc la adresa oamenilor și incompetența! Cu bani cât mai mulți - că să simtă , că altfel nu le pasă! Deși mii de români o pățesc aproape în fiecare zi - nimeni nu îi ascultă și nu îi bagă în seama! La ce mă refer: în această dimineață, la ora 4, am trezit fetele să plecăm în vacanță pe care am plătit-o și la care visează de 6 luni. Știam că au mereu probleme - așa că am verificat aseară târziu și cursa Wizz de Londra apărea că plecând la ora 6.30 conform programului. Când am ajuns la aeroport am constatat, alături de alți 200 de români, că a fost anulată cursa - pur și simplu. Unii oameni merg la lucru - alții în vacanță - pe Wizz îi doare în cot! Să ne descurcăm.
Noi avem la ora 6 după-miaza plecarea de la Londra într-o excursie de 7 zile - și nimeni nu ne așteaptă sau ne da banii înapoi pentru că Wizz a anulat cursa. Deci nu se pune problema că mergem mâine sau în altă zi. Bieții angajați Wizz nu au nicio vină - și nicio soluție (îmi pare sincer rău și știu că echipajele Wizz sunt oameni extrem de buni și serioși - fiind obligați să suporte furia oamenilor pentru ceva ce nu decid ei)! În disperare de cauza am reușit să găsim 4 bilete la British airways (cu 500 de euro un bilet) și sper să ajungem la timp.
Victor Ponta: „Nimeni nu îi apară pe români de aceste necazuri”
Fostul premier a anunțat că îi va da în judecată și că speră să își recupereze banii pierduți. Totodată, Ponta a precizat că „nimeni nu îi apără pe români de aceste necazuri care au devenit o regulă”.
„Bineînțeles că săptămâna viitoare îi voi da în judecată - voi cheltui tot eu bani cu avocați și procese - și voi aștepta că judecătorii români să îmi dea dreptate și să recuperez banii (că nervii și supărarea nu)! Scriu acest mesaj pentru că sunt revoltat - și pentru că mii de români pățesc la fel și nu au ce să facă! Evident că nimeni din Statul Român nu se gândește să facă ceva în față unui fenomen! Patronii Wizz Air încasează milioane de euro de la cetățenii români - dar nimeni nu îi apără pe români de aceste necazuri care au devenit o regulă (când propune cineva să fie taxați suplimentar imediat îi apară câte un “liberal”)! Cred că puțini își permit sau au energie să plătească alte bilete, să dea în judecată și să facă publică situația. Așa că înjură și îndură!
Uite că o fac eu - să văd ce se întâmplă!
Update - cei de la România TV au cerut în această dimineață situația zborurilor anulate doar la Otopeni în ultima săptămâna: Wizz Air a anulat 23!!! Înmulțiți cu 200 de pasageri, adăugați alte orașe din România - și va întrebați ca și mine de ce nimeni nu face nimic? Am înțeles că Dl Iohannis e ocupat să ia un post la NATO și Dl Ciucă să ajute Ucraina - dar totuși???”, a conchis Ponta pe Facebook.
Aproape 1.000 de întârzieri ale aeronavelor şi 56 de zboruri anulate, în ultima săptămână, pe Aeroportul Henri Coandă
Un număr de 957 de zboruri (aterizări şi decolări) au înregistrat în intervalul 30 iunie - 6 iulie întârzieri mai mari de 30 minute pe Aeroportul Henri Coandă, iar 56 de curse au fost anulate de companiile aeriene care ar fi trebuit să le opereze, potrivit datelor Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).
„Companiile aeriene care au operat aceste zboruri au comunicat că întârzierile au fost generate de cauze precum rotaţia aeronavei sau a echipajului, restricţiile pe rută, lipsa echipajului (piloţi sau însoţitori de bord) sau a aeronavei, încărcarea/descărcarea obiectelor voluminoase, facilităţile de aeroport sau defecţiuni ale aeronavei. Numărul întârzierilor corespunde, în general, cotei de piaţă a companiilor aeriene pe AIHCB, astfel încât cele mai multe s-au înregistrat la Wizzair (264 de zboruri), TAROM (162 de zboruri), Ryanair (148) şi Blue Air (99 de zboruri)”, spun reprezentanţii CNAB.
Tot în ultima săptămână, 56 de zboruri au fost anulate de companiile aeriene (30 de decolări şi 26 de aterizări), dintre acestea Wizzair având 23 de zboruri anulate, Ryanair şase, iar TAROM patru.
În total, în perioada 30 iunie - 6 iulie, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB) au fost operate 2.357 de zboruri (1.189 aterizări şi 1.177 decolări).
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News