VIDEO revoltator! O femeie din Ungaria loveşte migranţi!

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Angajata unui post de televiziune din Ungaria a fost concediată după ce a fost surprinsă de camerele de filmat ale colegilor cameramani lovind cu picioarele copii şi bărbaţi.

Youtube video image

Angajata unui post de televiziune din Ungaria a fost concediată după ce a fost surprinsă de camerele de filmat ale colegilor cameramani lovind cu picioarele copii şi bărbaţi, în timp ce fugeau de poliţie, în cursul tulburărilor care au avut loc la Roszke, în sudul Ungariei, relatează AFP în pagina electronică.

 

Petra Laszlo, a cărei identitate a fost dezvăluită ulterior, poate fi văzută îmbrâncind un bărbat care fugea ţinând în braţe un copil şi lovind cu piciorul alt copil care fugea.

În urma incidentului, două partide de opoziţie au depus plângeri penale împotriva femeii.

Partidul de opoziţie Coaliţia Democrată a transmis că "o femeie îmbrăcată în jeans şi care avea în mână o cameră de filmat este văzută lovind imigranţi la punctul de trecere a frontierei de la Roszke", şi că "mai multe camere video au înregistrat cum femeia îmbrâncea un bărbat care fugea ţinând în braţe un copil". Femeia "lucra pentru propaganda TV a partidului naţionalist radical Jobbik", a adăugat DK.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel