Vlad Gheorghe îi cere președintei PE s-o dea afară pe Șoșoacă: "Dragă Roberta, dă-o afară și ține-o afară!"

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Fostul europarlamentar Vlad Gheorghe îi cere preşedintei PE, Roberta Metsola, să îi interzică Dianei Şoşoacă participarea la dezbaterile Parlamentului European. Solicitarea vine în contextul în care Şoşoacă a fost protagonista unui scandal monstru în plenul Parlamentului, fiind evacuată de staff. 

Vlad Gheorghe anunța că a trimis o plângere președintei PE, Roberta Metsola, prin care i-a cerut să o sancționeze pe Diana Șoșoacă. 

"Dragă Roberta, dă-o afară și ține-o afară!

I-am trimis astăzi o plângere președintei Roberta Metsola prin care i-am cerut să o sancționeze pe Diana Șoșoacă așa cum se cuvine: interzicerea participării la dezbaterile Parlamentului European și evacuarea inclusiv din sesiunea de vot dacă o va perturba. 

Conform procedurii sesizarea se face președintei PE iar eu îi să ancheteze și legăturile europarlamentarei Șoșoacă cu regimul criminal al lui Putin, așa cum am făcut și în alte cazuri în care era evident că membri ai Parlamentului lucrează pentru interese ostile Uniunii. 

In urma anchetei măsurile care s-ar impune, și pe care eu le solicit, ar fi:

1. Interzicerea eurodeputatei de a îndeplini roluri de reprezentare, coordonare și conducere a Parlamentului European.
2. Interzicerea luării de cuvânt în plen.
3. Interzicerea intrării în plen la dezbateri, cu excepția cazurilor de vot, dar și evacuarea în cazul în care întrerupe votul. 
Putin își trimite lacheii să încurce, să facă scandal, să blocheze deciziile Uniunii. Miza nu sunt likeurile de pe rețele de socializare ci una mult mai mare: ajungerea trupelor rusești la granița NATO, adică la noi, prin întreruperea sprijinului european împotriva criminalilor de război ai lui Putin. 

Să nu credeți că face de capul ei. Nuuu, totul e bine coordonat de la Moscova. Dezbinarea și dezinformarea sunt în manualul KGB de la prima ediție. Manual pe care îl primesc toți agenții la ambasada Rusiei odată cu ordinele și banii. Ce, credeați că acolo se dă doar ceai?! 

Revenind la trompetă, această femeie este o rușine națională. S-a urcat tot timpul pe fricile românilor (justificate de mute ori) și pe greutățile lor, cu scopuri clare: faima și banii. Are zero probleme rezolvate în "activitatea" ei dar bate un avion la decibeli și are tupeu care numai la PSD se mai găsește.

Apropo, unii au votat-o dar să nu credeți că au votat-o fix suficienți cât să facă pragul. Nu există coincidențe, să treci la limita pragului așa...prin noroc. Pentru asta felicitările vin la PSD care i-a dat suficiente voturi cât să o treacă peste prag cu scopul de a-l șubrezi pe Simion. Ei se bat și România pierde. 

Dacă eram acolo probabil că cu greu mă abțineam să nu o dau de ureche afară. Rușinea produsă de această persoană e una adâncă și va fi dificil de șters în viitor. 

Le urez succes oamenilor de la securitate de la parlament, mulți sunt români și sunt ultra profesioniști (vă salut doamnelor și domnilor și pe această cale și va mulțumesc pentru ce faceți, mândru de voi!).

Vor trebui să îi închidă ușa trompetei eclipsă într-o zi. Sper cât mai curând", a scris Vlad Gheorghe pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel