Vrei să ai bani și să fii prosper? Nu împrumuta niciodată aceste lucruri nimănui, potrivit Feng Shui

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Vrei să ai bani și să fii prosper? Nu împrumuta niciodată aceste lucruri nimănui, potrivit Feng Shui. Sursa foto: freepik.com
Vrei să ai bani și să fii prosper? Nu împrumuta niciodată aceste lucruri nimănui, potrivit Feng Shui. Sursa foto: freepik.com

Feng Shui este vechea doctrină orientală despre armonia spațiilor. Potrivit acestei discipline, care îi fascinează pe designerii și arhitecții din întreaga lume, există obiecte care nu trebuie împrumutate, deoarece atrag energia negativă.

Vrei să ai bani și să fii prosper? Nu împrumuta niciodată aceste lucruri, deoarece vei atrage ghinioanele în viața ta. De câte ori după o cină sau un prânz în familie ai luat acasă mâncare pusă într-un într-un vas de-al proprietarei? Acest obicei ar trebui schimbat imediat, deoarece aduce ghinion financiar celor care împrumută și celor care se împrumută.

Truc: Unde să pui covorul pentru a avea abundență acasă? Această „amuletă” va atrage banii ca un magnet

Și mai grav este dacă farfuria împrumutată este ciobită. Potrivit Feng Shui, vesel nu ar trebui niciodată împrumutată chiar dacă apoi este returnată. Prin urmare, este mai bine să folosești vase de unică folosință pentru a-ți garanta stabilitatea economică.

Nu împrumuta niciodată sare. În multe culturi, sarea are o puternică valoare spirituală și energetică. Se încarcă cu energiile casei în care se afla, pozitive și negative. Prin urmare, nu este bine să dai sare cu împrumut.

Ce culoare de portofel atrage banii ca un magnet și aduce abundența în viața ta, în funcție de semnul tău zodiacal

În multe culturi, se obișnuiește ca oaspeții să-și lase pantofii la intrare. Dacă oferi papucii tăi oaspeților oaspeților, ar trebui să te gândești. De fapt, ar fi bine să eviți acest gest, deoarece papucii sunt încărcați cu energia casei. Conform doctrinei Feng Shui, este mai bine să nu  împrumuți niciodată papucii tăi, ci să ai la intrare papuci special dedicați oaspeților.

Alte articole pe care nu ar trebui să le împrumuți niciodată sunt bijuteriile. Aceste obiecte ay o conexiune reală cu purtătorul și pot fi încărcate cu energia noastră personală.  

Ce nu trebuie să îți lipsească din casă, dacă vrei să ai noroc. Urmează aceste sfaturi și viața ta se va schimba

Chiar și poșeta nu trebuie împrumutată. Să oferi altcuiva obiecte concepute pentru a păstra bani, cum ar fi poșeta, portofelul și pușculița ar corespunde unei pierderi economice sau cheltuieli neașteptate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel