Wizz Air reia zborurile regulate între Bacău și Roma

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Două noi rute, de la Bucureşti la Salonic şi Tirana, inaugurate de Wizz Air. Sursa foto: freepik.com
Două noi rute, de la Bucureşti la Salonic şi Tirana, inaugurate de Wizz Air. Sursa foto: freepik.com

Începând cu data de 29 octombrie 2024, compania aeriană low-cost Wizz Air va relua zborurile regulate de la aeroportul „George Enescu” din Bacău spre aeroportul Fiumicino din Roma, conform informațiilor furnizate de platforma BoardingPass.ro. 

Această reluare a zborurilor aduce vești bune pentru călătorii din regiunea Moldovei, oferindu-le mai multe opțiuni și flexibilitate în planificarea călătoriilor, conform BoardingPass.ro.

Zborurile vor fi operate de patru ori pe săptămână, în zilele de marți, joi, sâmbătă și duminică. Durata estimată a fiecărui zbor este de aproximativ două ore și zece minute. Această frecvență de zboruri asigură o conectivitate sporită între cele două orașe, facilitând astfel deplasările atât pentru turism, cât și pentru afaceri.

Biletele pentru această rută sunt deja disponibile pentru rezervare pe site-ul companiei aeriene Wizz Air. Prețurile pornesc de la 129 de lei pentru un segment de zbor, ceea ce face ca această opțiune să fie accesibilă pentru un număr mare de călători.

 

Wizz Air a suspendat zborurile la sfârșitul lunii ianuarie 2023

 

Este important de menționat că Wizz Air a mai operat această rută în trecut, însă a suspendat zborurile la sfârșitul lunii ianuarie 2023. Reluarea zborurilor către Roma vine ca un răspuns la cererea crescută pentru această destinație și demonstrează angajamentul companiei de a oferi servicii accesibile și convenabile.

În prezent, Wizz Air operează zboruri regulate de la Bacău doar spre aeroporturile Malpensa din Milano și Luton din Londra. Totuși, pe ruta dintre Bacău și Roma mai operează și alte companii aeriene, precum Dan Air din România și Aeroitalia din Italia, oferind astfel o varietate de opțiuni pentru pasageri.

Această reluare a zborurilor de către Wizz Air contribuie la dezvoltarea aeroportului „George Enescu” din Bacău și la creșterea conectivității internaționale a regiunii. Pentru călătorii din Bacău și împrejurimi, această veste înseamnă mai multe posibilități de a ajunge rapid și convenabil în capitala Italiei, fie pentru a vizita atracțiile turistice, fie pentru a se întâlni cu familia și prietenii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel